Rare kwasten
Mooi werk

Bel ons op: 06-51169830

Wie zijn wij

Zijn platgetreden paden ook altijd de beste paden? Wij, van Van der Vlies Schilders, vinden van niet. We staren ons dan ook niet blind op hoe onze collega’s het doen, maar vinden onze eigen weg. Dat is een weg waarvan u kunt profiteren. Toegegeven: het zijn rare kwasten, die schilders van ons. Terwijl anderen steevast in witte overalls hun werk doen, steken wij ons in zwarte bedrijfskleding. We doen de dingen graag nét even anders, beter. Zo werken we bij Van der Vlies Schilders exclusief voor particulieren en de kleinzakelijke markt. Daar ontmoeten we namelijk mensen die uit hetzelfde hout zijn gesneden als wijzelf: mensen die hechten aan kwaliteit. Mensen ook, die ons persoons- en bedrijfsgebonden (kleur-)advies op prijs stellen.

Met bijna 25 jaar zijn we nog niet echt oud.
Maar met als basis een gedegen vakkennis van meer dan 40 jaar!
…. èn het enthousiasme en de dynamiek die passen bij de jeugd.
Alle mensen, die in ons bedrijf werken bezitten niet alleen stuk voor stuk een grondige vakkennis, maar vormen ook een hecht samenwerkend team.

Dit zorgt ervoor dat u altijd terug kunt vallen op een vaste en op elkaar ingespeelde groep vakmensen. Voor u als opdrachtgever wel zo prettig om te weten!

comments are closed